Danselaboratoriet har tatt sommerferie!

Vi har lagt bak oss et innholdsrikt og fint vårsemester. Vi startet med klasser med vår fantastiske praktikant Freddi Schnellinger som var på utveksling fra Tyskland. 29. april var Dansens Dag, og vi dansa årets Dansens Dager-dans på Torvet i Trondheim sammen med Danseteateret, Samtidsdans for voksne og ISAK dansekompani ved Kultursenteret ISAK. En liten gruppe fra oss reiste også til Centrum Kultury ZAMEK w Poznaniu i Poznan i Polen i juni, og gjenopptok forestillingen «Aband(on)ed». Ellers har vi fortsatt vår utforskning av dans sammen, og hatt mange fine dansende møter på dansegulvet.

I slutten av juli skal vi gjøre et stunt på Olavsfestdagene sammen med Danseteateret . Og i høstsemesteret starter vi et spennende prosjekt med dansekunstner og koreograf Daniel Mariblanca som skal ha premiere under Multiplié dansefestival 2024. Vi gleder oss!

Vi ønsker alle en riktig god sommer! 🌞🌻

Bildebeskrivelse: Bildet er fra sommeravslutningen vår. Vi sitter alle ved et langbord og spiser fruktsalat. Vår danser Nikolai Grøtte har tatt bildet, som en selfie. Han er i forgrunnen av bildet. Han har tatt bildet ovenfra. Og vi sitter ved bordet bak han. Bildet er tatt i dansesalen på DansiT på Svartlamon.