EN SANG FRA OSS (2016)


En sang fra oss… handler om å være sammen.

En unik gruppe mennesker med ulike historier tar med publikum på en 40 minutter lang reise inn i en verden bygget på livskraft, generøsitet og samhold. Gjennom denne kraftfulle gruppen mennesker i alle aldre formes en makrokropp som bringer frem bilder og historier om kropper som har vandret lenge, om kjærligheten til livet, om gleden over øyeblikket, om berøring, nærhet og kontakt.

En sang fra oss… er et kunstnerisk utviklingsprosjekt initiert og produsert av DansiT for Multiplié Dansefestival 2016 i samarbeid med Danselaboraotoriet, Danseteateret, Kulturenheten i Trondheim kommune ved Den Kulturelle Spaserstokken og Tilrettelagt Fritid.

MEDVIRKENDE:

Koreografi: Mia Habib
Koreografiassistenter og dansere: Cecilie L. Steen, Ingunn Rimestad
Komposisjon / musikere: Siri Gjære og Tor Haugerud
Medskapende dansere: Danselaboratoriet og Danseteateret 55+
Produksjon: DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag
Støttet av: Kulturenheten i Trondheim Kommune ved Den Kulturelle Spaserstokken og Tilrettelagt Fritid

FORESTILLINGER:

12.04.16 Lademoen Kirke

17.04.16 Ringve museum i samarbeid med “Museene danser – tre interaktive fortellinger om dans”

Turne gjennom DKSS:

12.04.16 Havstein HVFS

14.04.16 Byneset HVFS

15.04.16 Tempe HVFS, etterfulgt av kunstnersamtale med Mia Habib ledet av Tone Pernille Østern

Om de medvirkende:

Koreograf Mia Habib var festivalkunstner under Multipliè 2016. Hun er en dansekunstner basert i Oslo med stor internasjonal virksomhet. Habib har en bachelorgrad i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo og en mastergrad i konfliktløsning og forhandling ved Tel Aviv University.

Vokalist Siri Gjære og perkusjonist Tor Haugerud var festivalmusikere under Multiplie 2016, og var medskapende og medvirkende utøvere i forestillingen. De er begge sentrale aktører i Trondheims scene for jazz og improvisert musikk.

Cecilie Lindemann Steen og Ingunn Rimestad var medsakpende og utøvende dansere i forestillingen. Begge er basert i Oslo-området og er noen av Norges mest erfarne dansekunstnere som fortsatt er utøvende på scenen.