PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold (2014)


PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold var et lokalt forestillingsprosjekt initiert av DansiT/Multiplié Dansefestival. Danselaboratoriet og Danseteateret55+ jobbet sammen med den australske koreografen Philip Channells, tekstforfatter/rapartist Trond Wiger, og komponist/lydkunstner Arnfinn Killingtveit og skapte en mosaikk av dans, teater og spoken word som er delvis bekjennende, delvis visjonær, til tider dypt rørende og herlig absurd.

Som utgangspunkt for forestillingen tok koreograf Philip Channells tak i utøvernes egne historier, de historiene som ligger skjult i kroppen, og undersøkte hvordan disse kan være utgangspunkt for fysiske, tekstlige og musikalske utforskninger, både til provokasjon og ettertanke. Med 20 utøvere spredt over tre generasjoner ble PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold en danseteaterforestilling fylt av både sårbarhet og humor, som utfordrer og reflekterer våre egne oppfatninger av perfeksjon.

“Happiness consists in always aspiring perfection, the pause in any level in perfection is the pause of happiness”

Leo Tolstoy

MEDVIRKENDE
Koreografi: Philip Channells
Koreografiassistent: Katina Olsen
Tekst og musikk: Trond Wiger og Arnfinn Killingtveit
Medskapende utøvere: Danselaboratoriet og Danseteateret55+
Lysdesign: Svein Inge Neergård

FORESTILLINGER:

2.april kl 18.30, Verkstedhallen Scene

3.april kl 18.30, Verkstedhallen Scene

Forestillingen ble vist i samarbeid med Multipliè Dansefestival og Den Kulturelle Skolesekken, og ble støttet av DansiT, Kulturrådet og Kulturenheten i Trondheim Kommune.

Dokumentar om PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold

Teaser for PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold

Trailer for PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold